ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΚΟΝΑ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙΑ"

     Είναι μεγάλη τιμή για τα "Φουντουκάκια" να παίρνουν βραβειάκι από την πολύ καλή  συνάδελφο Σουλτάνα Μάνεση, που διατηρεί  την καταπληκτική σελίδα "Δραστηριότητες παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο! 

Ευχαριστούμε πολύ Τάνια!
         Τηρώντας  τους κανόνες της βράβευσης, θα  δώσω και εγώ σε 11 ιστολόγια βραβειάκι, αφού πρώτα σας εκμυστηρευτώ 11 "πραγματάκια" για μένα:

1. Κατάγομαι από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας!(το μύθο της κουκουβάγιας με το παιδί της, τον ξέρετε φαντάζομαι.....)
2. Έχω δύο κόρες τελειόφοιτες Πανεπιστημίου.
3.Εργάζομαι στο 5ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας τα τελευταία οκτώ χρόνια.
4.Μου αρέσει το κολύμπι και οι βόλτες στη  φύση, αλλά και στις ακρογιαλιές το χειμώνα, που είναι φουρτουνιασμένη η θάλασσα.
5.Μαγειρεύω σχετικά καλά. Δεν μου αρέσει να φτιάχνω γλυκά αλλά, να δοκιμάζω καινούργια φαγητά. Αγαπημένο μου το ζυμάρι!
6.Μου αρέσει η μουσική και ο χορός σχεδόν όλων των ειδών.
7.Το θέατρο επίσης είναι αγαπημένη μου διασκέδαση.
8.Νιώθω πολύ ευτυχής που είμαι νηπιαγωγός, γιατί μου αρέσει η δουλειά μου! Όμως θα μου άρεσε  επίσης, να είμαι κηπουρός (θα κάνω πρόταση στους κηπουρούς του Μega να με προσλάβουν!).
 9. Το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές δόθηκε με το Β΄επίπεδο επιμόρφωσης, αλλά η φίλη μου και συνάδελφος  Έλσα ήταν εκείνη που με βοήθησε και με βοηθάει ακόμη και τώρα. Το μπλογκ έγινε κατόπιν παρότρυνσής της και ενθάρυνσης.
10. Ήθελα να κάνω ένα μεταπτυχιακό σχετικό με  την "οργάνωση του χώρου" αλλά τα άθλια έως ανύπαρκτα αγγλικά μου με φρέναραν... Είμαι της γαλλικής!!!
11. Με βοηθάει το καινούριο μπλογκ της Μάρως, γιατί το γράφει και στα αγγλικά και έτσι εξασκούμαι!!

Δίνω λοιπόν αυτό το  βραβειάκι στα εξής μπλογκς  (η σειρά είναι τυχαία):


1.Στις σχολικές αταξίες: http://tadefterakiablogaroun.blogspot.gr/

2. Στο 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης: http://10oniptrip.blogspot.gr/

3. Στο 3ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας: http://sofi-3nipiagogio.blogspot.gr/

4.  Στο 5ο Νηπιαγωγείο Σερρών: http://5onipserrwn.blogspot.gr/   
(δεν μπόρεσα να στείλω μήνυμα)

5. Στο Δημιουργικό κόσμο: http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.gr/

6.Στο "Η τετάρτη ξαναχτυπά": http://itetarti.blogspot.gr/

7. Στο 5ο - 7ο Νηπιαγωγεία Τυρνάβου: http://5o-7oniptyrnavou.blogspot.gr/

8. Στα παιδικά χαμόγελα: http://akrasakis.blogspot.gr/

9. Στο "Οι χαρταετοί" :http://hartaetoi.wordpress.com/

10. Στο Nice things!: http://maro-nicethings.blogspot.gr/

11. Στο Captain Cook: http://eri-captaincook.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με συμπεριλάβατε στην λίστα σας!
    Χαιρομαι πάρα πολύ να μαθαίνω περισσότερα για τους δημιουργούς των blogs που επισκέπτομαι. Κατα πόσον το δικό σας, θαυμάζω το έργο σας!
    Καλό Σαββατοκύριακο και πάλι ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ!!!!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!! Χαίρομαι πολύ που με διάλεξες Κλεοπάτρα μου! Και χαρά μου να σε βοηθάω στην εξάσκηση Αγγλικών χα χα!
    Επίσης να σου πω ότι στα Σύβοτα ήρθαμε φέτος με τους κουμπάρους μου (έχουμε κάποιους φίλους εκεί με ένα μπαράκι παραθαλάσσιο στην παραλία ΔΕΗ) και ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ!!!! Είναι υπέροχο το μέρος και θέλω πολύ να ξαναρθώ! Μου άρεσαν οι παραλίες, το μέρος όλα!! Ζεις σε υπεροχο μέρος να το ξέρεις!!! Καλό μήνα και τα φιλιά μου κασι σε εσένα και στα Σύβοτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ πολύ, αγαπημένα φουντουκάκια για την τιμή που μας κάνατε!!!! Σας λατρεύουμε και σας παρακολουθούμε. Η βοήθειά σας μας είναι ανεκτίμητη. Συνεχίστε να μας εντυπωσιάζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το όμορφο βραβείο!!! Το αξίζατε αγαπημένα "ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙΑ", γιατί καθετί χαρούμενο, χρήσιμο και δημιουργικό αξίζει να επιβραβεύεται!

    Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη φίλη Κλεοπάτρα για την τιμή και τη χαρά να το προσφέρετε με τη σειρά σας και στα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"! Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στην όμορφη προσπάθεια και τα "ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙΑ" να είναι ένας υπέροχος σταθμός για να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν όλα τα παιδάκια!!!
    Αντώνης Κρασάκης
    (εκπαιδευτικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! Η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε ενθάρυνση, ειδικά αυτό τον καιρό! Καλή συνέχεια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή